A klasszikus útitárs

Ez a bőrönd 44,5 x 67 x 26 cm-es, súlya 2,7 kg, űrtartalma pedig 67 liter. A gyártó 3 év garanciát kínál ehhez a fényes-matt felületű, igényesen kialakított bőröndre.

Ebbe a kofferbe egy-két hétre való holmi fér el kényelmesen, így közepes-hosszabb utazások során rengetegen választják ezt a robusztus, polikarbonátból készült keményfedeles bőröndöt.

American Tourister AIRCONIC - több színben is megrendelhető

Jelenleg a fekete, kék és barack különféle árnyalataiban lehet őket megrendelni, így mindegy, hogy milyen alkalomra keres egy kiváló ár-érték arányú bőröndöt, biztosan talál Ön is egy olyan színű modellt, mely elnyeri majd a tetszését.

American Tourister AIRCONIC - Könnyű korzózás a repterek között

Az állítható, kétágú teleszkóp komfortos fogantyúval van ellátva, mellyel nemcsak kényelmesen, de a teljesen körbeforgó kerekek miatt könnyedén is tudjuk húzni-tolni-sétáltatni magunk mögött vagy mellett a bőröndöt.

A külső hatásoknak minden apró eleme kiválóan ellenáll, hiszen a vízhatlan cipzár egy megerősített védősínben fut végig a bőrönd oldalán.

Természetesen a bőrönd tetején a teleszkópon kívül látunk rajta még egy fogantyút a lépcsőn való cipekedés könnyítésére, illetve oldalt is található rajta egy megerősített kézifogó, hogy a rakodás is egyszerűbb legyen vele. Persze a reptéri dobálástól nem tudjuk megkímélni, így a gyártó masszív szerkezetet adott neki, hogy jól ellenálljon az ütéseknek is.

America Tourister AIRCONIC - Jól rögzített belső kialakítás

A bőrönd alján egy keresztpántos erős gumis leszorító segíti a ruhákat a helyén tartani, illetve a vékonyabb oldalban két elkülönített cipzárral zárható hálós és szövettel takart zseb is található az apróbb holmik szeparálásához. A fedélben a cipzáras zsebek mögött is egy gumis leszorítóval lehet rögzíteni a kisebb helyet igénylő holmikat.

Ezt az American Tourister Airconic négykerekű közepes bőröndöt mindenkinek ajánljuk, akinek egy kiváló minőségű keményfedeles poggyászra van épp szüksége.

Az American Tourister AIRCONIC négykerekű közepes bőröndje 2019 legkönnyebb keményfedeles típusa, mely egy korszerű és letisztult dizájnt kapott, hogy a lehető legtöbb igényt tudja kiszolgálni.